WEDDING B&V

 

 

Locatie: Uden

Aantal gasten: 175 personen

In opdracht van: eigen project

 

Doelstelling: Voor een echtpaar woonachtig in Dubai een bijzonder bruiloftsweekend vieren met hun familie en vrienden in Nederland. 

ResultaatNa een gezellige kennismaking en het in beeld brengen van hun wensen en budget ben ik aan de slag gegaan om de mooiste dag van hun leven te organiseren. En met succes, want het was een sprookje! 

Een bijzondere bruiloft op diverse locaties. De dag zijn we gestart in een witte authentieke villa, voorheen een pastorie, met een heerlijke lunch in een intiem gezelschap. Aansluitend de ceremonie en het toast moment in een prachtige aangeklede binnentuin. Het diner vond plaats in een karakteristieke  voorkamer van de pastorie. Van prachtige decoratie in kobaltblauwe sferen tot aan heerlijke bubbels. De kleine details maakten het plaatje compleet. Big Boys Quality ingehuurd voor puur en high flavour BBQ food. Deze partij zorgde ervoor dat de gasten twee dagen lang niets tekort kwamen. Van een heerlijke lunch, smaakvol diner, bubbelende drankjes tot verrukkelijke hapjes in de avond. Voor de feestavond hebben we ons verplaatst naar weer een andere locatie zo'n 10 kilometer verderop, incl. gefaciliteerd vervoer voor alle daggasten. Op een prachtig weiland stond een feestelijke tent met romantische decoratie. Een DJ, band en special act brachten de avond samen en zorgden voor een feestelijke touch. Om met alle daggasten na te genieten van deze prachtige dag, hebben we voor de volgende dag een brunch georganiseerd. 

Verantwoordelijkheden

- Concepting

- Algemene regie

- Planning & Draaiboek

- Budgetbeheer

- Diverse communicatie uitingen & Opmaak 

- Contentmanagement

- Ceremoniemeesterschap

- Entertainment & Programma

- Facilitair

- Techniek & Productie

- Decoratie

- Aansturing projectteam

- Food & Beverage 

- Veiligheid & Hygiëne

- Uitvoering

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now