COCO_logo_witwit_achtergrond-01.png

Jori Verwegen, rond de dertig, geboren en getogen met een zachte G. Culinaire enthousiasteling met een passie voor reizen, muziek en events. Zowel in vrije tijd als in werk. Het persoonlijk karakter verweven in de kernwaarden van Coco: open minded, efficiënt, flexibel, stressbestendig, zelfstandig, ondernemend, georganiseerd en ambitieus. En een tikkeltje eigenwijs.

Door het aanpakkers-gen uitgegroeid tot een coördinator in hart en nieren, met een achtergrond als Communicatie-, Project- en Human Resource Manager. Ervaring en kennis opgedaan door veel meters te maken met allerlei soorten evenementen. Maar ook  marketingcommunicatie, bekroond met een bachelor diploma Communicatie Management met specificatie Branding. Mede door het bewandelde pad van verkoop naar supervisor tot aan Projectmanager Events alle mogelijke facetten geraakt om te weten wat de evenementenbranche inhoudt en wat er verwacht wordt. Events boeien, omdat het mensen raakt en in beweging brengt. Net als ik, een bevlogen organisator die nooit stil staat. 

#cocoevents #eventmanager #freelanceeventmanager #eventorganisatie #eventconcepting #eventcommunicatie #eventcoördinatie #organisator #communicatiemanager #projectmanager #hrmanager 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now