EEN TOTAALPAKKET BIJ ÉÉN EVENTMANAGER

Van het bedenken van een bijzonder concept, alle benodigde communicatie om jouw

event te versterken tot aan de gehele organisatie. Jouw totaalpakket. 

CONCEPTING

Ieder concept begint met een goed gesprek aan tafel. Bij de kick-off achterhaal ik waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Wat voor een cultuur heeft jouw bedrijf? Welke merkwaarden? Ik wil jouw merk tot in de core leren kennen. En daarvoor heb ik alleen een goede briefing nodig. Des te beter het concept. Daarvoor denk ik waar nodig buiten de gebaande paden, met lef. Maar altijd met gezond verstand en creativiteit. Van ‘scratch on’, maar ook vanuit bestaande kaders. Ik breng de waarom in kaart. De doelstelling is dé start van de organisatie van ieder evenement.

 

Na de kennismaking vertaal ik dit naar een event. Een creatief concept die perfect aansluit bij jouw doelstelling, doelgroep, budget en het gewenste resultaat. Dit houd ik namelijk scherp in het vizier. Ik houd ervan om over grenzen te gaan. Om het onderste uit de kan te halen. Hoe groter de uitdaging, des te leuker ik het vind. Tenslotte presenteer ik het concept. Natuurlijk vertaal ik het concept graag door naar een daadwerkelijke productie. Om jouw merk nog sterker te maken. Ik sta klaar om jou te inspireren. Stapsgewijs, van analyse naar visualisatie.

 

COMMUNICATIE

Een event is vaak één van de ijkpunten van het jaar. Daar hoort een vertaalslag bij. Communicatie voor jouw event maakt het verschil. Maar hoe breng je jouw event effectief onder de aandacht? Welke middelen zet je in om een specifiek product, een speciale dag, een innovatieve dienst of een weergaloze actie aan de man te brengen? Die bepaal ik graag samen met jou. Ik inspireer graag mensen voor, tijdens en na jouw event.​

Events brengen mensen in beweging. Maar we leven nu ook in een tijdperk van een enorme overkill van informatie. Daarom is een mix van strategie en creativiteit hard nodig om jouw doelgroep in beweging te zetten, te enthousiasmeren en te overtuigen. Met een sterk event verander je jouw concept in een eigen identiteit. Direct tastbaar en voelbaar voor alle betrokkenen. Ik zorg voor herkenning. Voor de gewenste associaties en emoties. Maar vuur niet direct alles tegelijk af. In een oceaan van informatie raakt de bezoeker de weg kwijt. Het gaat om de highlights. Die ik liever niet bedenk in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Een levend document creëren. Een campagne, een knallend feest, maar ook soms iets totaal anders. Dit maakt mijn werk nu juist zo ongelofelijk leuk. 

Na de eerst verkenning en een aantal brainstormsessies ben ik in staat te bepalen welke communicatie benodigd is om jouw event goed te kunnen laten functioneren en enthousiasmeren. Uiteenlopend van concepting, visualisatie, event- en webdesign, content creatie, social media, campagnes tot overige branding-items. Was het een aantal jaar geleden nog vooral een hashtag vaststellen, live reporten en Facebook inzetten. Nu gaan we steeds meer naar een complete ervaring toe. En ik denk graag mee over de wisselwerking tussen al deze verschillende elementen om fantastische belevenissen te kunnen creëren. En.. het stopt niet als de muziek uitgaat. Een give away, bedank e-mail, YouTube-playlist of een foto- en/of videoreportage. Een mooie manier om iets blijvends te creëren. 

 

COÖRDINATIE

Het organiseren van een event is vaak hectisch. Een keiharde deadline, er er moet ontzettend veel geregeld worden, iedereen wil iets van elkaar en onverwachte gebeurtenissen kunnen een grote impact hebben. Maar vergeet vooral de tijd niet, die velen niet hebben om het zelf te organiseren. No worries. Ik heb die tijd! En een mooie bijkomstigheid, je maakt meteen gebruik van mijn creativiteit en knowhow. Met een transparante en kosten efficiënte werkwijze. En een always-on mentaliteit. 

 

In overleg met jou zorg ik ervoor dat jouw event tot in de puntjes verzorgd is. Van A tot Z. Van inspirerende bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, jubilea, bruiloften tot aan privé feestjes. Een echte organisator weet hier raad mee.

 

Denk daarbij aan een eventlocatie, welke voor een groot deel de uitstraling en sfeer bepaalt. Of een (beperkt) budget. Ook een partycateraar kies je niet lukraak, want ook op events gaat liefde door de maag. Entertainment, stijlvolle achtergrondmuziek, decoratie, eyecatchers, draaiboek, techniek, productie, inschakelen van leveranciers en ga zo maar door. Het gaat om de totale sfeerbeleving. Een zoektocht voor jou, voor mij dagelijkse kost. Ik neem graag deze gehele organisatie voor mijn rekening van concepting tot het eindtraject. En als je wilt ben ik ook op de dag zelf aanwezig om het geheel te coördineren. Dat is een perfect georganiseerd event. En doe ik dit helemaal alleen? Nee, ik heb een rijk netwerk aan specialisten om me heen verzameld. 

 

GA VOOR HET TOTAALPAKKET

Check, jouw borrel zit in mijn inbox! 

Jouw wensen worden in kaart gebracht en we hebben even contact over de laatste details. 

DEZE SUCCESSEN GINGEN JE VOOR

COCO EVENTS Samenwerking Big Boys Qualit

ALLES ONDER

ÉÉN DAK

Een creatief bureau, 

communicatie professional en een evenementenbureau in één! Ideaal toch?

KENNIS & ERVARING

8 jaar ervaring in de evenementen- en communicatiebranche. Ik begrijp ieder facet van de evenementenwereld.

JOUW EVENT OP MAAT

Ik creëer jouw eigen totaalplaatje. De inhoud van jouw event is anders dan bij anderen. Minimaal een element is leuker of origineler.

FLEXIBEL &

VERTROUWEN 

Ik zorg voor rust en vertrouwen. Alles op de juiste plek en tijd. Ontspannen en genieten, voor jou en de gasten. 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now