COCO_logo_witwit_achtergrond-01.png

/

Hoe breng je jouw event effectief onder de aandacht? Welke middelen zet je in om een specifiek product, een speciale dag, een innovatieve dienst of een weergaloze actie aan de man te brengen? Maar heb je geen kennis over hoe, wat en wanneer? Coco Events is er voor jouw event. Een event is vaak één van de ijkpunten van het jaar. Daar hoort een vertaalslag bij. Communicatie voor jouw event maakt het verschil. Goede input is goede output. En die bepaal ik graag samen met jou. Ik inspireer graag mensen voor, tijdens en na jouw event. 

 

 

 

 

 

Na de eerst verkenning en een aantal brainstormsessies ben ik in staat te bepalen welke communicatie benodigd is om jouw event goed te kunnen laten functioneren en enthousiasmeren. Uiteenlopend van concepting, visualisatie, event- en webdesign, content creatie, social media, campagnes tot overige branding-items. Was het een aantal jaar geleden nog vooral een hashtag vaststellen, live reporten en Facebook inzetten. Nu gaan we steeds meer naar een complete ervaring toe. En ik denk graag mee over de wisselwerking tussen al deze verschillende elementen om fantastische belevenissen te kunnen creëren. En.. het stopt niet als de muziek uitgaat. Een give away, bedank e-mail, YouTube-playlist of een foto- en/of videoreportage. Een mooie manier om iets blijvends te creëren. 

#cocoevents #eventmanager #freelanceeventmanager #eventorganisatie #eventcommunicatie #communicatiemiddelen #campagne #eventdesign #eventstyling #contentcreatie #socialmedia #branding #huisstijl #decoratie

Events brengen mensen in beweging. Maar we leven nu ook in een tijdperk van een enorme overkill van informatie. Daarom is een mix van strategie en creativiteit hard nodig om jouw doelgroep in beweging te zetten, te enthousiasmeren en te overtuigen. Met een sterk event verander je jouw concept in een eigen identiteit. Direct tastbaar en voelbaar voor alle betrokkenen. Ik zorg voor herkenning. Voor de gewenste associaties en emoties. Maar vuur niet direct alles tegelijk af. In een oceaan van informatie raakt de bezoeker de weg kwijt. Het gaat om de highlights. Die ik liever niet bedenk in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Een levend document creëren. Een campagne, een knallend feest, maar ook soms iets totaal anders. Dit maakt mijn werk nu juist zo ongelofelijk leuk. 

communicatie voor

jouw event maakt

het verschil

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now